Veel bedrijven kijken naar nieuwe manieren om personeel aan zich te binden. Steeds vaker wordt gekozen voor payrolling. Dit betekent dat jij als werknemer op een externe loonlijst komt te staan.

Payrolling

Kiest jouw werkgever voor payrolling via Paycompany dan sta je op onze loonlijst. Wij nemen al het administratieve werk op ons terwijl jouw werkgever verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing. Wat betekent dit voor jou?

Stabiliteit
Wij zorgen ervoor dat je jouw salaris ontvangt op het door ons afgesproken tijdstip. Dat je op ons kunt vertrouwen, onderschrijven onze certificaten.

Betrokkenheid
Omdat jouw werkgever verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing, ben je als volwaardig lid van het team aan het werk.

Gemak
Met het online systeem van Paycompany kun je gewerkte uren heel eenvoudig invoeren en aan ons doorgeven.

Zekerheid
Investeren in zekerheid voor de toekomst? Je kunt jouw contract aanvullen met bijvoorbeeld een pensioenregeling of gebruikmaken van collectieve verzekeringen.


Als payrollmedewerker ben je volledig in dienst bij jouw werkgever, maar regelen wij op de achtergrond alle administratieve zaken. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Werving & Selectie

Paycompany verzorgt tevens werving & selectie voor bedrijven. Kijk onder Vacatures  of op Indeed voor de actuele vacatures. Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Samen bespreken we de mogelijkheden en wij zoeken de baan die bij jou past.

Downloads