arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Payroll voor werkgevers

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar innovatie. Nieuwe manieren om tijd, moeite en geld te besparen op elementen die efficiënter geregeld kunnen worden. Vooral als deze termen betrekking hebben op personeel. Hiervoor is payrolling een efficiënte oplossing. Payrolling biedt de mogelijkheid om flexibiliteit in je organisatie te brengen zodat jij je kunt richten op ondernemen.

De voordelen van payroll voor de werkgever

Indien je kiest voor payrolling bij Paycompany nemen wij de gehele personeelsadministratie over. Hierbij kun je denken aan de salarisverwerking en complete loonadministratie. Maar ook het bijbehorende juridische werkgeverschap ligt bij Paycompany. Dit betekent dat alle risico’s rondom personeel bij ons liggen, ook op het gebied van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Voortaan kun je dus zonder zorgen investeren in nieuwe medewerkers.

De vijf kernwoorden van payroll

Wanneer je als werkgever kiest voor payrolling bij Paycompany kun je uitgaan van de volgende vijf kernwoorden:

Flexibiliteit
Het werkgeverschap ligt in handen van Paycompany hierdoor kun je flexibel inspelen op ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Zekerheid
Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige verloning, ook bij zieke. Wij zorgen dat de wernemer op het afgesproken tijdstip het salaris ontvangt. Dat je op onze expertise kunt vertrouwen, onderschrijven onze certificaten.

Kosten besparen
Met onze kennis van de branche, cao’s en regelgeving kijken wij hoe je jouw personeel zo voordeling mogelijk kunt inschakelen.

Betrokkenheid
Payrollmedewerkers werken alleen voor jou. Doordat je als werkgever zelf verantwoordelijk blijft voor de dagelijkse aansturing en zelf functioneringsgesprekken voert, voelt de werknemer zich onderdeel van het team en investeer je in betrokken personeel.

Efficiency
Paycompany werkt met een online urensysteem waardoor het invoeren van de uren heel makkelijk gaat. Het systeem is gebruiksvriendelijk en zorgt voor een efficiënte communicatie.

 

Meer informatie over onze payroll werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op!