Genoeg te doen. Méér dan genoeg zelf. Heb je extra personeel nodig? Of wil je de administratie taken en risico’s omtrent personeel het liefst uitbesteden? Payrolling bij Paycompany maakt het mogelijk om zonder zorgen te investeren in nieuwe werknemers. Ook bij de werving en selectie van geschikt nieuw personeel helpen wij je graag.

Payrolling

Bij payrolling staan jouw medewerkers op onze loonlijst. Je besteedt de administratie en het ziekterisico uit, maar je blijft zelf verantwoordelijke voor de dagelijkse aansturing. Paycompany biedt hiervoor speciaal maatwerk.

Elke medewerker is anders. Op gebied van wat hij of zij kan maar ook als het gaat over de mogelijkheden omtrent cao's en contracten. Wij denken mee zodat je het beste uit de samenwerking naar boven haalt. Of je nu wilt besparen op adminstratieve lasten of dat je gebaat bent bij meer flexibiliteit: wij bieden een pakket aan op maat. Wij hebben de ervaring en de expertise om jou te ondersteunen.

Intermediairs

Intermediairs kunnen ook gebruik maken van payrolling bij Paycompany. Met payrolling ontzorgen wij intermediairs door de loonbetaling en het juridische werkgeverschap over te nemen. Zo kunnen intermediairs zich volledig richten op werving en selctie waarbij we het kunnen inrichten zoals jij dit graag ziet. Wij vinden een lange samenwerking belangrijk. Ons doel is om onze partners in hun behoeften te voorzien. Zo halen wij het beste in elkaar naar boven.

Werving & Selectie

Een geschikte medewerker nodig voor die ene functie? Paycompany gaat voor jou op zoek. We stellen professionele vacatureteksten op, benutten onze online kanalen en kunnen tevens een beroep doen op het netwerk van Bikkel Groep. Door deze voorselectie uit handen te geven, bespaar je tijd en kosten. En is de kans groot dat je de medewerker vindt die bij jouw bedrijf past.

Gecertificeerd bedrijf

Klik hier voor informatie over onze certificaten.

Meer weten over payroll?

Wil je meer weten over payroll en óf dit de beste keuze is voor jou? Dan vertellen wij je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op of lees hier meer over payroll voor werkgevers.

Downloads