arrow Vraag direct een offerte aan arrow Ga naar onze online urenregistratie aan

Salarisadministratie

Salarisadministratie is vanzelfsprekend wanneer je personeel in dienst hebt. Toch vinden veel ondernemers deze administratie lastig. Dat is ook niet gek. Loonadministratie is complex. Je moet rekening houden met allerlei facetten. Denk eens aan vakantiegeld en vakantiedagen. 

Wanneer jij kiest voor payroll van Paycompany worden deze zorgen uit handen genomen. Wij nemen deze salarisadministratie uit handen. En hoe wij dat precies doen? Dat vertellen wij je graag. 

Wat is salarisadministratie?

Salarisadministratie is meer dan alleen het berekenen van het loon. De belastingdienst wil volledige inzicht. De eisen aan deze administratie zijn ook hoog. 

Onder salarisadministratie vallen verscheidene onderdelen. Uiteraard bevat dit het berekenen van het juiste loon. Maar ook het opmaken van loonstroken en een jaaropgave behoort tot de administratie. Daar houdt het nog niet op. Je moet ook nadenken over loonbelastingverklaring, afdrachtvermindering, eindheffingen, verminderingsbeschikking en eventuele onkostenvergoeding. Vergoed jij bijvoorbeeld de reiskosten van jouw personeel? Dan moet je ook dit netjes verwerken in de salarisadministratie. 

De volledige salarisadministratie neemt veel tijd in beslag. Bovendien moet je dit zeker zeven jaar bewaren. 

Salarisadministratie uitbesteden 

Aangezien salarisadministratie complex is, is het begrijpelijk dat ondernemers die uitbesteden. Naast het feit dat het veel tijd kost, kennis en papierwerk, wil je ook dat jouw personeel correct wordt betaald. Wanneer dit fout gaat, dan komen jij en de werknemer voor vervelende verrassingen te staan. En dat wil je natuurlijk niet. 

Door de loonadministratie uit te besteden bespaar je dus niet alleen tijd. Je voorkomt ook cruciale fouten en je hebt volledig inzicht en overzicht. 

Paycompany ontzorgt jou 

Dankzij payroll wordt jij ontzorgt op het gebied van salarisadministratie. Jouw personeel staat op onze loonlijst. Terwijl jij de dagelijkse aansturing verzorgd, verzorgen wij een correcte salarisadministratie. 

Dit doen wij geheel op maat voor jou. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is. Zo zorgen wij voor een passend contract en verwerking van alle administratie. Uiteraard geheel transparant!

Meer informatie over salarisadministratie? 

Wil je graag meer informatie over hoe wij te werk gaan met betrekking tot salarisadministratie? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.