Paycompany biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om de administratie en risico’s omtrent het personeel uit te besteden aan ons. Op papier nemen wij de medewerker van jouw bedrijf in dienst waardoor wij tegelijkertijd de arbeidsrechtelijke risico’s overnemen terwijl jij gewoon verantwoordelijk blijft voor de dagelijkse aansturing van deze medewerker.

Tot onze taken behoren de administratieve verantwoordelijkheden zoals het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, salarisadministratie, uitkeren van salaris, reserveren van vakantiegeld en vakantiedagen, pensioenzaken, afdracht van premies, inzet arbodienst, verzekeringen en het verwerken van CAO- en wetswijzigingen.

Wat maakt payroll interessant voor mijn bedrijf?

Als organisatie zoek je altijd naar nieuwe, flexibele manieren om personeel aan jouw bedrijf te binden. Payrolling is hiervoor een uiterst geschikte mogelijkheid want payrolling biedt zowel flexibiliteit als financieel voordeel zonder dat jouw bedrijf daarbij risico loopt. Je dekt aan de hand van payrolling de financiële risico’s bij (langdurige) ziekte of andere vormen van verzuim af.

Ten slotte vinden wij een lange samenwerking belangrijk. Ons doel is om onze partners in hun behoeften te voorzien. Zo halen wij het beste in elkaar naar boven.

Werving & Selectie

Het aangaan van een payrollsamenwerking met Paycompany is een investering in professionele en betrokken medewerkers die bij jouw bedrijf passen. Wij nemen de werving en selectie van nieuwe medewerkers over zodat je de kans vergroot dat je een medewerker vindt die ook daadwerkelijk bij het bedrijf past. Wij benutten allerlei online kanalen, stellen professionele vacatureteksten op en wij maken gebruik van het netwerk van Bikkel Groep. Wij vinden wat jij zoekt in een nieuwe werknemer omdat wij echt luisteren naar jouw behoeften.

Je bespaart een hoop tijd door het uitbesteden van werving en selectie. Doordat het aantal werkzoekende is afgenomen maar het aantal vacatures is toegenomen, is werving en selectie een tijdrovende activiteit geworden.

Payroll bij Paycompany

Paycompany neemt de administratieve verantwoordelijkheden over maar jij als werkgever blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw bedrijf. Het is een investering in betrokken medewerkers en dat alles met behoud van flexibiliteit. Paycompany is niet alleen interessant voor werkgevers maar ook voor medewerkers. Medewerkers profiteren ook van onze dienstverlening, onze expertise, zekerheid en betrouwbaarheid. Wil je weten wat payrolling voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.