btn payroll

Werkgevers

WerkgeversGenoeg te doen. Méér dan genoeg zelfs. Heeft u extra personeel nodig? Of wilt u de administratie en risico’s omtrent personeel het liefst uitbesteden? Payrolling van Paycompany maakt het mogelijk om zonder zorgen te investeren in nieuwe medewerkers. Ook bij de werving en selectie van geschikte mensen helpen wij u graag.

 

Payrolling

Bij payrolling staat uw medewerker op onze loonlijst. U besteedt de administratie en het ziekterisico uit, maar blijft zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Dit biedt meerdere voordelen:


Flexibiliteit
U kunt flexibel inspelen op ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Zekerheid
Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige verloning, ook bij ziekte. Dat u op onze expertise kunt vertrouwen, onderschrijven onze certificaten.

Kosten besparen
Met onze kennis van de branche, cao's en regelgeving, kijken wij hoe u personeel voordelig mogelijk kunt inschakelen. Zo bespaart u vaak al kosten wanneer de medewerkers onder onze cao vallen.

Betrokkenheid
Payrollmedewerkers werken alleen voor u. Omdat u verantwoordelijk bent voor de dagelijkse aansturing, arbeidsvoorwaarden en functioneringsgesprekken, investeert u in betrokken personeel.

Efficiency
Met het online systeem van Paycompany kunt u gewerkte uren heel eenvoudig invoeren en aan ons doorgeven.

 

Elke payrollmedewerker is anders. Op het gebied van wat hij of zij kan, maar ook als het gaat over de mogelijkheden omtrent cao’s en contracten. Wij denken mee, zodat u het beste in de samenwerking naar boven haalt.

 

Werving & Selectie

Een geschikte medewerker nodig voor die ene functie? Paycompany gaat voor u op zoek. We stellen professionele vacatureteksten op, benutten onze online kanalen en kunnen tevens een beroep doen op het netwerk van Bikkel Groep. Door deze voorselectie uit handen te geven, bespaart u tijd en kosten. En is de kans groot dat u de medewerker vindt die bij uw bedrijf past.

 

Gecertificeerd bedrijf

Klik hier voor informatie over onze certificaten.

 

Downloads

- Inschrijfformulier inlener
- Algemene voorwaarden NBBU
- Sepa registratieformulier
- Folder Zakendoen met zekerheid
- Kansen van payroll

Nieuws

meer nieuws